top of page
saracarl3.jpg

Sara Möndell och Carl Forsström

Kontakta oss på
hej@beachfrontpr.se

Sara Möndell / sara.mondell@beachfrontpr.se  +46 (0)709 35 53 26
Carl Forsström / carl.forsstrom@beachfrontpr.se +46 (0)708 33 02 10
Adress: Kungsgatan 29, 111 56 Stockholm, Sverige

Vi vill bli mer kända!

Det här är kanske en av de vanligaste anledningarna till att vi blir kontaktade. Ni har en unik kompetens, tjänst eller produkt eller ni brinner för en viktig samhällsfråga. Samtidigt känner ni att det behövs något mer för att få verksamheten eller frågan att lyfta.

Vårt erbjudande behöver förtydligas

När kommunikationsbruset aldrig slutar surra och konkurrensen om kundernas uppmärksamhet tilltar, är ett tydligt, begripligt och differentierat erbjudande centralt. Vi hjälper till att paketera företagets eller organisationens erbjudande på ett tydligt och effektivt sätt som är relevant för er målgrupp.

Vi vill synas i media

Behoven kan vara allt ifrån att lansera en enskild nyhet till att långsiktigt profilera verksamheten som en viktig referens i media för att få till en förändring.  Vi har över 20 års erfarenhet av att arbeta proaktivt med medierelationer och har hjälpt företag och organisationer från de flesta branscher att skapa ett ökat intresse från media. Enkelt uttryckt hjälper vi er att skapa kommunikation med ett nyhetsvärde.

Vi vill bli bättre i sociala medier

Att kommunicera med dina målgrupper via dina egna kanaler är en självklar del i vårt arbete. Vi hjälper dig med hela kedjan från kanal- och innehållsstrategi till att skriva och producera innehållet till era social kanaler. 

Vi står inför en potentiell kris

Kommunikationen är navet som håller ihop krishanteringen och blir ibland dess viktigaste verktyg. Vi kan hjälpa er när läget är akut eller när ni behöver förbereda er.

saracarl3.jpg

Vi behöver ett kommunikationsproffs
för ett begränsat uppdrag

Ibland uppstår det ett tillfälligt behov när organisationen är i förändring eller när någon temporärt behöver ersättas. Beachfront Communications seniora konsulter kan stärka upp er organisation med strategisk och operativ kommunikationskompetens för en kortare eller längre period.

Kontakta oss

Tack, vi hör av oss.

BEACHFRONT COMMUNICATIONS  Kungsgatan 29, 111 56 Stockholm, Sverige

bottom of page